Stationsklok Radio Control 45 cm. witte wijzerplaat van € 129,00 voor € 99,00

NeXtime Arabic wandklok 60 cm. van € 69,95 voor € 49,95

reparatie van kokken

Voor onderhoud en reparatie van zowel antieke als moderne klokken - kunt u bij Tijdpunt terecht. Gedegen vakkennis, persoonlijk contact, goede service, aandacht voor klant èn klok, alsmede kwaliteit vind ik belangrijk. Ik probeer zo laagdrempelig mogelijk te zijn, zodat een ieder mij kan mailen voor informatie, een prijsopgave of advies.

Mijn specialisatie is het repareren van moderne klokken van het merk NeXtime , maar ook voor klassieke klokken is reparatie mogelijk , denkt u hierbij aan een Friese staartklok, comtoise, schoolklok, scheepsklok, Friese stoelklok, Engelse klok, staand horloge, Westminster uurwerk, koeienoog, Franse pendule, regulateur, Zaanse Klok enzovoort.

Voor de vervanging van de moderne uurwerken zijn een aantal standaard optie's te bestellen, zie hiervoor de pagina met ons complete assortiment.

reinigen van uw klok

Het schoonmaken van uurwerken kan op diverse manieren en methoden gedaan worden. Als ik het uurwerk schoonmaak haal ik het helemaal uit elkaar. Dit is juiste manier en uw kunt ook goed zien waar het uurwerk versleten is. Het gaat uit elkaar in een verwarmd bad dat met ultrasonor geluid trilt. Al het vuil rammelt of trilt ertussen uit. Dit is de beste manier en afhankelijk van de hoeveelheid vuil bepaal ik hoe lang de klok in het bad blijft zitten.

Er zijn ook goede resultaten te behalen met een mengsel van ammoniak, driehoek vloeibare zeep en kopje warm water in een goed afsluitbaar trommeltje (draag evt. beschermende kleding en een veiligheidsbril). Wanneer u het mengsel afgiet, zult u zien hoe zwart de vloeistof is geworden. Vervolgens goed naspoelen met warm water.

wat gaat het kosten?

Prijsopgave
U krijgt indien u wenst vooraf een opgave van de reparatiekosten zodat u weet waar u aan toe bent. Binnen de regio Purmerend en Haarlem wordt uw klok gratis opgehaald en weer terug gebracht.

Onderzoekskosten
Wij kennen geen onderzoekskosten. Alle prijsopgaven zijn altijd geheel vrijblijvend. Een prijsopgave is al te doen aan de hand van een foto van uw klok.

Garantie op de reparatie (ook bij antieke klokken)
Standaard krijgt u 1 jaar volledige garantie op de reparatie. Afhankelijk van de techniek, wordt de garantie op bepaalde reparaties verlengd.

    Prijsindicatie:
  • Moderne Quartz-werken vanaf 15,00 euro
  • Standaardwerk Klassiek (o.a Zaanse Klok) vanaf 190 euro
  • Westminster vanaf 275 euro
  • Comtoise vanaf 325 euro
  • Friese Staart/Stoelklok - algehele revisie vanaf 1200 euro

contact

Tijdpunt
C. Kruyswijkstraat 53
1022 KJ Amsterdam
06-53419444
@ info@tijdpunt.nl

Winkel: Klokkenhuis - Donkere Spaarne 26zw - 2011 JG Haarlem

wat zeggen onze klanten?

Bernadette uit Herne op 21 december 2017:

Mooie klok die volledig aan de verwachtingen voldoet en snelle levering.

L. Rijkhoff op 5 december 2017:

Een klok besteld bij Tijdpunt. Ik kreeg direct een reactie van Tijdpunt, de klok zou toegestuurd worden. Uiteindelijk is de klok zelfs aan onze deur afgeleverd. Prima service dus. Onze dochter is ook erg blij met de klok. Bedankt!

Jessica op 18 november 2015:

Een glazen klok opsturen, zou dat wel goed gaan dacht ik van tevoren, maar hij was zo leuk dat ik hem toch graag wilde hebben. En het is absoluut goed gegaan, was erg goed verpakt en snel geleverd nadat ik het geld had overgemaakt. Dus ik zou absoluut nog een keer hier bestellen.