Stationsklok Radio Control 45 cm. witte wijzerplaat van € 129,00 voor € 99,00

NeXtime Arabic wandklok 60 cm. van € 69,95 voor € 49,95

wie zijn wij?

Tijdpunt is opgericht in oktober 2010. Ontstaan vanuit een passie voor klokken en tijd in het algemeen. Reeds 18 jaar ervaring met de klokken uit de NeXtime collectie en daarnaast exclusieve vertegenwoordiging van Diamantini-Domeniconi uit Italië.

Vanuit Amsterdam en Haarlem werken ik en mijn collega’s aan de reparaties van klokken en uurwerken en doen de verkoop van allerlei klokken via onze winkel in Haarlem en via Facebook en Marktplaats.

Ook voor reparaties van uw "oude" klok bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk samen met diverse reparatieateliers en verzorg een gratis prijsopgave. Zie voor meer informatie onze reparatie-pagina.

Voor meer informatie - kijk ook eens op Facebook of bezoek onze winkel in Haarlem of www.klokkenhuis-webshop.nl

wat doen we?

Tijdpunt heeft een breed assortiment van trendy wekkers en klokken op de site, om zo voor ieder wat wils aan te bieden.

Een klok voor iedereen. Het is zeker de moeite waard om zo af en toe eens bij ons binnen te kijken.

En mocht u op zoek zijn naar die klok die u nergens meer kan vinden dan mag u ons altijd mailen. Wellicht hebben wij hem wel in ons assortiment of kunnen hem voor u bestellen.Tijdpunt zal haar uiterste best doen om te kijken of die ene klok te leveren is.

Daarnaast zijn wij er ook voor de reparatie van uw klok en klok op maat. U vindt meer over deze mogelijkheden op de speciale pagina's die hiervoor in het menu te vinden zijn.

waar zijn we te vinden?

Tijdpunt is natuurlijk bereikbaar voor uw vragen, persoonlijk advies over uw aankoop en het bestellen van klokken. Bestellen doet u gemakkelijk via https://klokkenhuis-webshop.nl of via de winkel in Haarlem. Ook vind u ons op Bol.com en Marktplaats. U kunt ons bereiken via onderstaande manieren:

  • Telefoon: 06-53419444
  • E-mail: info@tijdpunt.nl, of het contactformulier
  • Bezoek de winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00-17:00 uur

contact

Tijdpunt
C. Kruyswijkstraat 53
1022 KJ Amsterdam
06-53419444
@ info@tijdpunt.nl

Winkel: Klokkenhuis - Donkere Spaarne 26zw - 2011 JG Haarlem

wat zeggen onze klanten?

Bernadette uit Herne op 21 december 2017:

Mooie klok die volledig aan de verwachtingen voldoet en snelle levering.

L. Rijkhoff op 5 december 2017:

Een klok besteld bij Tijdpunt. Ik kreeg direct een reactie van Tijdpunt, de klok zou toegestuurd worden. Uiteindelijk is de klok zelfs aan onze deur afgeleverd. Prima service dus. Onze dochter is ook erg blij met de klok. Bedankt!

Jessica op 18 november 2015:

Een glazen klok opsturen, zou dat wel goed gaan dacht ik van tevoren, maar hij was zo leuk dat ik hem toch graag wilde hebben. En het is absoluut goed gegaan, was erg goed verpakt en snel geleverd nadat ik het geld had overgemaakt. Dus ik zou absoluut nog een keer hier bestellen.