Stationsklok Radio Control 45 cm. witte wijzerplaat van € 129,00 voor € 99,00

NeXtime Arabic wandklok 60 cm. van € 69,95 voor € 49,95

klokken op maat

Ook voor klokken speciaal op maat bent u bij ons aan het juiste adres. We maken klokken met uw bedrijfslogo, foto of andere afbeelding.

Als basis gebruiken wij hiervoor een NeXtime klok - zo bent u in ieder geval verzekerd van de beste kwaliteit in materiaal en onderdelen. Op het uurwerk krijgt u ook een jaar garantie Verschillende formaten zijn mogelijk van 95 cm - XL klok tot 15 cm.

Ook voor een thema, relatiegeschenk of promotionele klok bent u bij Tiijdpunt aan het juiste adres! Voor een vrijblijvende prijsopgave contacteer ons via info@tijdpunt.nl.

enkele voorbeelden

Hieronder vindt u ter inspiratie enkele van onze ontworpen klokken:

contact

Tijdpunt
C. Kruyswijkstraat 53
1022 KJ Amsterdam
06-53419444
@ info@tijdpunt.nl

Winkel: Klokkenhuis - Donkere Spaarne 26zw - 2011 JG Haarlem

wat zeggen onze klanten?

Bernadette uit Herne op 21 december 2017:

Mooie klok die volledig aan de verwachtingen voldoet en snelle levering.

L. Rijkhoff op 5 december 2017:

Een klok besteld bij Tijdpunt. Ik kreeg direct een reactie van Tijdpunt, de klok zou toegestuurd worden. Uiteindelijk is de klok zelfs aan onze deur afgeleverd. Prima service dus. Onze dochter is ook erg blij met de klok. Bedankt!

Jessica op 18 november 2015:

Een glazen klok opsturen, zou dat wel goed gaan dacht ik van tevoren, maar hij was zo leuk dat ik hem toch graag wilde hebben. En het is absoluut goed gegaan, was erg goed verpakt en snel geleverd nadat ik het geld had overgemaakt. Dus ik zou absoluut nog een keer hier bestellen.